Magni UK breidt netwerk uit

Kantoor en schoolKantoor en school

Magni UK heeft LC Plant Services aangesteld om aftersalesondersteuning te bieden voor haar verreikers in het noorden van Engeland.

Gevestigd in Knottingley, West Yorkshire, is LC Plant gespecialiseerd in reparatie, service en inspectie van een breed scala aan apparatuur, waaronder verreikers, hoogwerkers, autolaadkranen, gravers en dumpers.

Alex White, directeur sales en operations van Magni UK: “Ik ben zeer tevreden over de samenwerking die we met LC Plant Services zijn aangegaan. Ze zijn een jong, dynamisch bedrijf met een reputatie die die van Magni weerspiegelt, omdat ze altijd de klant centraal stellen. We bouwen een zeer betrouwbaar product, maar we begrijpen dat er altijd iets mis kan gaan. We hebben daarom de plicht jegens al onze klanten om een ​​professioneel ondersteuningsnetwerk te hebben en LC Plant Services zal onze huidige opzet uitbreiden.”

LC Plant sluit zich aan bij het bestaande dealernetwerk van Magni UK, waaronder Hodge Plant in Schotland en Kranlyft in het zuiden van het VK.

Overig nieuws