Riwal introduceert hygiëneprotocollen

Kantoor en schoolKantoor en school

Riwal heeft een nieuw hygiëneprotocol voor zijn machines gelanceerd en levert gezichtsmaskers aan klanten in diverse landen.

In het kader van het initiatief vindt de desinfectie van machines plaats op het moment van terugkeer van klanten naar de Riwal-faciliteiten. Het gaat om het aanbrengen van een 2% hydroalcoholische oplossing op de werkbak en de bovenste en onderste bedieningselementen van de machine. Vervolgens wordt de machine gewassen met warm water. Op deze manier zorgt Riwal ervoor dat de machine volledig wordt ontsmet en klaar is voor de volgende verhuur.

Bij elke verhuur levert Riwal ook een beschermend gezichtsmasker in verschillende Europese landen waar het actief is. Dit masker wordt geleverd in een luchtdichte plastic container en is herbruikbaar. Het wordt aanbevolen om op 60 graden te worden gewassen.

Riwal - gezichtsmaskers
De Riwal gezichtsmaskers

Het is de bedoeling om bij elke machine en alle Riwal-klanten die daarom vragen kosteloos een masker te leveren.

Pedro Torres, Riwal CEO, merkte op: “Onze eerste zorg is altijd de veiligheid van de klant bij het werken op hoogte, en niet alleen vanuit het oogpunt van de machineveiligheid, maar ook vanuit de totale veiligheidservaring voor de bediener. We willen dat de klantervaring met het gebruik van onze apparatuur perfect en veilig is, vooral in deze onzekere tijden. Door de machines volledig te desinfecteren en gezichtsmaskers aan te bieden, willen we onze klanten extra veiligheid bieden. ”

Overig nieuws