Kraanmachinist pest zonnebader

Kantoor en schoolKantoor en school

Een kraanmachinist gebruikte zijn kraan om een zonnebader in Londen, VK, te frustreren.

Deze week gingen zijn videobeelden, compleet met commentaar, viraal op Twitter. De torenkraanmachinist die in zijn cabine zat te wachten op zijn volgende klus, zag de man zonnebaden op een stuk gras tegenover het werkterrein. Hij bewoog de kraanhaak een beetje zodat het een schaduw over hem wierp. De zonnebader stond op en verschoof zijn handdoek naar een nieuwe locatie. Daaropvolgend liet de machinist zijn kraan heel langzaam een klein stukje draaien, totdat het haakblok de zonaanbidder weer in een schaduw plaatste. Opnieuw bewoog hij zich en veroorzaakte veel vermaak bij de verveelde machinist die bleef doorgaan.

De bediener nam het hele gebeuren op, compleet met zijn commentaar, en plaatste die dinsdagavond op Twitter als @LittleMrMillwall van Lewisham. Sindsdien is het meer dan 2,5 miljoen keer bekeken.

Bekijk de video:

Als de geruchten kloppen, werd de bediener, die in dienst is van een van de grootste torenkraanbedrijven in het VK, geschorst wegens asociaal gedrag.

Bron

Overig nieuws