Boehler sluit zich aan bij Vita

Brad Boehler
Kantoor en schoolKantoor en school

Voormalig Skyjack directeur Brad Boehler is toegetreden tot de adviesraad van de Amerikaanse fabrikant van laadstabiliteitssystemen Vita Inclinata Technologies.

Vita produceert een reeks laadstabiliteitssystemen die helpen bij het elimineren van het slingeren van hijs- en slingbelastingssystemen die door helikopters worden gebruikt in militaire, reddings-, bouw- en houtkaptoepassingen. Het bedrijf werd opgericht door Caleb Carr nadat een vriend en medelid van een lokale zoek- en reddingsploeg stierf na een hartstilstand en een reddingshelikopter zijn hijssysteem niet kon inzetten vanwege harde wind.

Boehler voegt zich bij 20 anderen in de adviesraad, waaronder vertegenwoordigers uit de militaire, luchtvaart-, ruimtevaart-, juridische en gezondheids- en veiligheidssector.

Het bedrijf zei: “Brad is een ervaren leider in de bouwapparatuur- en veiligheidsindustrie. Als professionele ingenieur bekleedde hij verschillende invloedrijke functies bij grote fabrikanten en wereldwijde brancheverenigingen, waaronder acht jaar als directeur van Skyjack, een organisatie die onder hem uitgroeide tot een grote wereldwijde leverancier. Hij brengt inzichten en perspectief over bouwapparatuur en veiligheid naar het Vita-team. Vita is trots op de steun van zo’n invloedrijke groep adviseurs en kijkt uit naar onze voortdurende toewijding aan de Vita-missie om mensen thuis te brengen … elke keer weer.”

Overig nieuws