A-Plant heet nu officieel Sunbelt

Andy Wright, CEO van Sunbelt Rentals in het VK

Sunbelt Rentals is officieel gelanceerd in het VK en Ierland, naar aanleiding van de aankondiging eerder dit jaar dat Ashtead’s Britse bedrijf A-Plant een nieuwe naam zou krijgen om aan te sluiten bij zijn tegenhanger in Noord-Amerika.

De rebranding maakt deel uit van een strategische evaluatie waarin het bedrijf investeert in haar machinepark en bedrijfsactiviteiten en blijft investeren in haar personeel.

Andy Wright, CEO van Sunbelt Rentals in het VK, zei: “Door ons team van bekwame, betrokken en gemotiveerde experts hebben we een gedeelde missie: een verhuurervaring van wereldklasse bieden.”

“Wij zijn van mening dat we door het bedrijf een nieuwe naam te geven en door al onze gespecialiseerde bedrijven samen te brengen in één samengevoegde groep van complementaire verhuuraanbiedingen, we het platform kunnen creëren om dit te kunnen doen.”

Het merk Sunbelt Rentals zal actief zijn op alle 195 locaties in het VK en Ierland. Alle 18 van de bestaande gespecialiseerde divisies van het bedrijf zijn ook op elkaar afgestemd als onderdeel van het proces om één algemene identiteit te creëren, met behoud van de individuele specialistische activiteiten en expertise.

Sunbelt Rentals implementeert de komende maanden een reeks nieuwe processen en technologiegedreven verbeteringen aan haar klantenaanbod. Daarnaast is Sunbelt Rentals van plan deze zomer haar duurzaamheids-strategie voor 2025 in het VK te lanceren. De strategie is gericht op verantwoorde manieren van werken, het creëren van een positieve impact op het milieu, het leveren van sociale waarde en het creëren van duurzame erfenissen voor lokale gemeenschappen.

Overig nieuws