Avant Belgische distributeur Dinolift

De Finse fabrikant van hoogwerkers Dinolift heeft Avant Machinery aangesteld als distributeur voor België.

Gevestigd in Sint-Truiden, zal Avant Machinery verantwoordelijk zijn voor de verkoop en after sales support voor het volledige assortiment Dinolift hoogwerkers in België. Het bedrijf biedt ook het assortiment laders en uitrustingen van Avant Tecno.

Tom Raepers van Avant Machinery zei: “Ons team heeft een zeer grondige technische kennis, zodat we de perfecte oplossing kunnen afstemmen op de behoeften van onze klanten. Daarom zochten we naar een nieuwe partner die ons de hoogwerkers kon bieden die onze klanten nodig hebben. Nu kunnen we onze klanten een completer assortiment aanbieden. We kiezen er ook voor om met Dinolift te werken omdat de kwaliteit van de producten die we verkopen erg belangrijk voor ons is. Onze klanten verwachten alleen het allerbeste van ons.”

De regionale manager van Dinolift, Sven Wiese, voegde toe: “We zien dat er veel potentieel is voor onze lichtgewicht Dino-hoogwerkers in de Belgische hoogwerkermarkt en we zijn verheugd om de samenwerking te starten met Tom Raepers en zijn professionele team. Samen kunnen we de merkbekendheid van Dino in de Benelux versterken en voorzien in de verschillende behoeften van de Belgische klanten. ”

Overig nieuws