Pettibone breidt Canadees netwerk uit

De Amerikaanse fabrikant van verreikers en schaarhoogwerkers Pettibone, heeft Super Equipment aangesteld als distributeur in Canada, verantwoordelijk voor Québec en de maritieme provincies.

Super Equipment, gevestigd in Vaudreuil-Dorian, Quebec, is gespecialiseerd in de verkoop, renovatie en verhuur van autolaadkranen, Rough Terrain-kranen en verreikers. Het zal nu Pettibones Traverse- en Extendo-verreikers aanbieden, evenals het nieuwe assortiment schaarhoogwerkers van het bedrijf in Québec, New Brunswick, Nova Scotia, Prince Edward Island en Newfoundland en Labrador.

David Chase, Pettibone-directeur verkoop en marketing, zei: “We zijn verheugd Super Equipment te verwelkomen in het Pettibone-team. Hun ervaring en focus op de markt voor hijsapparatuur is een natuurlijke aanvulling op ons productaanbod. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken om hun dekking in Oost-Canada uit te breiden.”

Vice-president van Super Equipment, Patrick Tremblay, voegde toe: “Pettibone heeft een prachtig product en we staan ​​te popelen om hun verreikers in onze regio op de markt te brengen. Met name de Traverse-verreikerlijn biedt een unieke oplossing die niemand anders biedt, en we geloven dat er een geweldige kans is om succesvol te zijn met dat product op ons grondgebied.”

Overig nieuws