Genie directeur stapt op

Logo Genie Terex
Kantoor en schoolKantoor en school

Terex heeft aangekondigd dat Genie-directeur Matt Fearon op 1 augustus Terex / Genie zal verlaten na 25 jaar bij het bedrijf.

Matt Fearon

John Garrison, CEO van Terex, heeft per direct de functie van Genie directeur overgenomen en zal de rol naast zijn bestaande taken bij de Terex-groep gaan leiden. Simon Meester, momenteel vice-president voor wereldwijde verkoop en marketing van Genie, zal worden gepromoveerd tot chief operating officer voor Genie, terwijl Clint Weber de Terex Utilies-activiteiten zal blijven leiden als algemeen directeur. Beiden rapporteren rechtstreeks aan Garrison.

John Garrison

Over de veranderingen zei Garrison: “We danken Matt Fearon voor zijn vele bijdragen aan Terex. Matt is een dynamische en veel bewonderde leider die Genie heeft helpen groeien van een regionaal merk naar een wereldwijde krachtpatser. Hij arriveerde 25 jaar geleden als ingenieur en vervulde belangrijke functies, waaronder vice-president operations, managing director van de regio Europa, Afrika en het Midden-Oosten, general manager, Amerika en uiteindelijk directeur. ”

Overig nieuws