Ahern gaat voor Trackunit

Managementwijzigingen bij Trackunit
Kantoor en schoolKantoor en school

De Ahern Group – waaronder Ahern Rentals, Xtreme Manufacturing, Snorkel en de volledige onderdelen van haar distributienetwerk – is een driejarig partnerschap aangegaan met het telematicabedrijf Trackunit.

Trackunit zal worden ingezet via de gehele verhuurvloot, terwijl Trackunits compatibele verbindingen de komende drie jaar ook zullen worden geïnstalleerd op alle nieuwe Snorkel- en Xtreme-producten voor klanten die de Trackunit-telematica willen installeren.

Chief executive Don Ahern: “We hebben uitgebreid gezocht naar meer dan 14 telematicaproviders, waaronder een pilot van meerdere maanden. Aan het einde van het onderzoek koos onze telematica-commissie Trackunit als onze telematica-partner. Onze eisen zijn uitgebreid omdat we verhuur, productie en distributie omvatten, en we hebben besloten dat Trackunit het meest geschikt was voor de behoeften van onze klanten. Met de integratiepunten van onze bestaande enterprise resource planning (ERP) -softwaresuites, verwachten we de volledige waarde van het Trackunit-platform in de hele familie van bedrijven te kunnen herkennen. ”

Mike Stilwagner, Chief Information Officer van Ahern, voegde toe: “Het was absoluut noodzakelijk dat onze gekozen telematica-oplossing een algemeen aanvaarde en beproefde oplossing was voor ons klantenbestand en ook voldeed aan de behoeften van onze interne belanghebbenden. Trackunit is een wereldwijd product, wat betekent dat onze klanten over consistente gegevens kunnen beschikken, ongeacht waar hun apparatuur wordt vervaardigd of gelokaliseerd. Een voordeel van het evalueren van de beschikbare telematica-oplossingen vanuit een trilateraal verhuur-, productie- en distributieperspectief is dat we vertrouwen hebben in het vermogen van Trackunit om aan de behoeften van onze klanten en al onze belanghebbenden te voldoen.”

Overig nieuws