Nationwide introduceert SkyShield tegen Covid-19

Kantoor en schoolKantoor en school

Nationwide Platforms heeft SkyShield geïntroduceerd, ontworpen om mensen die op hoogwerkers werken te beschermen tegen de verspreiding van Covid-19.

SkyShield, ontwikkeld door de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van het bedrijf, BlueSky Solutions, is een lichtgewicht scherm dat een fysieke barrière vormt over de gehele breedte en hoogte van de werkbak.

Het zorgt ervoor dat de bediener en de inzittenden in de werkbak geen kruisbesmetting veroorzaken. Het scherm is transparant om de zichtbaarheid en communicatie van de bediener te maximaliseren.

Hierdoor kunnen werknemers taken op hoogte veilig uitvoeren wanneer ze niet in staat zijn om een ​​afstand van 2m aan te houden.

Alexis Potter, directeur van gespecialiseerde voertuigen zei: “Dit is slechts een van de vele veiligheidsmaatregelen die we onze klanten aanbieden om hen te helpen beschermen tegen de risico’s van Covid-19. Ervoor zorgen dat werknemers op een afstand van twee meter blijven als het gaat om het gebruik van hoogwerkers, kan een grote uitdaging zijn, vooral wanneer de meeste werkbakken minder dan twee meter zijn.”

“Het gebruik van SkyShield bij het gebruik van onze hoogwerkers is de perfecte oplossing voor dit probleem en eenmaal geïnstalleerd is de klant veilig om de klus te klaren.”

Ontworpen in overeenstemming met de nieuwste Covid-19-richtlijnen van de Britse regering en de International Powered Access Federation (IPAF), is het beschermende scherm gemaakt van een onbreekbaar polycarbonaatmateriaal dat minder dan 15 kg weegt.

SkyShield heeft geen invloed op de werkende windsnelheden van de machine en is compatibel met andere BlueSky Solutions-producten, zoals het SkyTel-antennesysteem. SkyShield is momenteel beschikbaar voor de autohoogwerkers van Nationwide Platforms met werkhoogtes van 22 tot 90m, met plannen om ook de resterende modellen de komende maanden te voorzien.

Overig nieuws