IAPA gaat naar maart 2021

Kantoor en schoolKantoor en school

De International Awards for Powered Access (IAPAs) en de IPAF-top, aanvankelijk verplaatst naar 8 oktober, zijn nu uitgesteld tot 2021 vanwege Covid-19. Het zal doorgaan op de oorspronkelijke locatie op 18 maart 2021.

De International Powered Access Federation (IPAF) en Access International, hebben gezegd dat ze het evenement hebben uitgesteld om de deelnemers in staat te stellen hun reis met meer zekerheid te plannen en verstoringen die mensen zouden kunnen beletten te reizen te minimaliseren. Het zal nog steeds worden gehouden in het Millennium Gloucester Hotel in Kensington, Londen, VK.

Peter Douglas, CEO en directeur van IPAF, zei: “Hoewel we hopen dat het coronavirus tegen oktober onder controle is, is het redelijk om aan te nemen dat er mogelijk nog steeds beperkingen gelden voor grote bijeenkomsten en internationale reizen. Het is daarom logisch om uit te stellen tot 2021, wanneer er hopelijk meer duidelijkheid komt over hoe het risico van dit virus te beheersen.

“Economieën en bedrijven over de hele wereld beginnen weer open te gaan, maar het zal niet meteen weer een normale zaak worden. Om ervoor te zorgen dat iedereen die de IPAF Summit wil bijwonen en de IAPA’s met maximale zekerheid kan plannen, hebben we deze beslissing genomen en hopen we dat het evenement in 2021 een groot succes zal zijn.

“Iedereen die heeft geboekt om zich bij ons aan te sluiten, zal zijn voorbehoud gehonoreerd krijgen op de alternatieve datum in 2021; een volledige terugbetaling zal worden aangeboden aan iedereen die niet in staat is om het opnieuw geplande evenement bij te wonen of die wil annuleren. Iedereen die accommodaties heeft geboekt, wordt geadviseerd om rechtstreeks contact op te nemen met het Millennium Gloucester Hotel om te bevestigen.

“De jaarlijkse IPAF Summit & IAPA’s zijn een hoogtepunt van de wereldwijde evenementenkalender met toegang voor iedereen. We hopen oprecht dat diegenen die een evenement bij willen wonen dat al bijna vol was, hun plannen zullen kunnen herschikken om zich bij ons aan te sluiten voor dit populaire evenement aangezien het voor het eerst sinds 2017 terugkeert naar het VK.”

Overig nieuws