Gezichtsherkenning voor IPAF

Kantoor en schoolKantoor en school

De International Powered Access Federation (IPAF) heeft gezichtsherkenning toegevoegd aan haar online bedienertheorie-modules.

Het gebruik van gezichtsherkenningstechnologie werd al als veiligheidsmaatregel op IPAF’s hoogwerkerscursussen voor managers gebruikt, maar zal nu worden gebruikt op de online bedienercursussen om ervoor te zorgen dat alleen kandidaten die worden beoordeeld de training kunnen volgen.

De stap volgt op het besluit van IPAF om opleidingscentra toe te staan ​​het theorie-element van de cursussen online te bieden na het uitbreken van Covid-19. Het stelt opleidingscentra ook in staat om het aantal praktische beoordelingen dat ze dagelijks kunnen uitvoeren te vergroten.

IPAF-topman Peter Douglas zei: “Veel van onze leden die training geven, willen graag weer cursussen aanbieden op de schaal die ze deden vóór de coronaviruspandemie, maar ze willen er ook graag voor zorgen dat dit zo veilig mogelijk en in lijn is met de beste begeleiding die beschikbaar is om het risico te beperken dat kandidaten of personeel van het trainingscentrum in contact komen met het virus.

We denken dat deze nieuwe flexibiliteit gunstig zal zijn voor onze trainingsaanbieders, omdat ze de manier waarop ze werken voor de toekomst opnieuw willen configureren en het vertrouwen willen versterken dat hun personeel en trainingskandidaten de beste opties hebben om de IPAF training uit te voeren.”

IPAF’s operationeel directeur, Giles Councell, voegde toe: “We hebben gezien hoe effectief de gezichtsherkenningstechnologie is, aangezien deze sinds begin 2019 wordt gebruikt in onze vernieuwde cursus ‘hoogwerkers voor managers’. Het was een logische stap om deze extra beveiliging te integreren in de bestaande e-learningmodule. We hopen dat de veranderingen IPAF-testcentra zullen helpen om te gaan met eventuele trainingsachterstanden die ze kunnen hebben om mensen te helpen bij het verkrijgen of vernieuwen van hun PAL-kaart. ”

Overig nieuws