ELS gaat naar India

Kantoor en schoolKantoor en school

De Turkse fabrikant van hoogwerkers ELS Lift heeft Msafe aangesteld als distributeur voor India, met een niet-exclusieve relatie voor de verkoop in Bangladesh, Nepal en Sri Lanka.

Als onderdeel van de deal heeft Msafe een initiële verkoop- en verhuurvoorraad besteld voor 40 schaarhoogwerkers met werkhoogtes tot 14,5 meter voor haar locaties in New Delhi en Mumbai.

Ajay Kanoi heeft de verantwoordelijkheid gekregen voor de verkoop van ELS Lift-producten, terwijl Rushil Aggarwal de logistiek en administratie voor haar rekening neemt. Samen met de rest van het Msafe-team kregen ze eerder dit jaar verkoop- en servicetraining op het hoofdkantoor van ELS Lift in Bursa, Turkije.

Gevestigd in New Dehli, met nog eens zeven locaties in heel India, biedt Msafe een breed scala aan hoogwerkers, kranen, heftrucks en takels op zowel verkoop- als verhuurbasis. Het bedrijf produceert ook een eigen assortiment steigertorens, podia en ladders.

Msafe-directeur Pradeep Aggarwal zei: “Dit nieuwe distributeurschap met ELS Lift stelt ons in staat om een ​​solide productassortiment aan te bieden, met lage eigendomskosten aan de Indiase markt en de omliggende landen, en ik kan met trots zeggen dat we nu in al onze behoeften kunnen voorzien. We kijken erg uit naar de nieuwe samenwerking met ELS Lift. ”

Alistair Palacioglu, senior business development en exportmanager van ELS Lift, voegde toe: “Omdat we de behoefte aan eenvoudige maar robuuste apparatuur van goede kwaliteit in Indiase en omliggende regio’s begrijpen, hebben we nauw samengewerkt met het Msafe-team om samen te komen en te werken aan een uitrolplan, en de marktbehoeften begrijpen. We zijn verheugd om zo’n ervaren team van Msafe te hebben dat ELS Lift-producten vertegenwoordigt die de behoeften van onze klanten zullen ondersteunen. ”

Overig nieuws