Collé introduceert compacte rupsladers

Kantoor en schoolKantoor en school

Collé heeft haar verhuurvloot uitgebreid met twee compacte rupsladers.

De compacte rupsladers zijn altijd en overal inzetbaar, in de modder of steile hellingen. De unieke onderwagen zorgt voor stabiliteit op zandering, zacht, nat of hellend terrein. De rupsladers zijn niet alleen laders. Dankzij de ruime keuze in de aanbouwdelen zijn de rupsladers heel breed inzetbaar. Van tuinaanleg, bosbouw, nivelleertoepassingen tot landbouw- en asfalteringsopdrachten.

De rupsladers zijn elk seizoen inzetbaar. De cabine is uitgerust met airco en verwarming voor extra werkcomfort. Het veercomfort is optimaal dankzij het robuuste, revolutionaire Roller Suspensiontm-systeem. De extra grote achter- en bovenramen geven de machinist meer zicht en dus meer veiligheid.

Enkele specificaties van de beide compacte rupsladers binnen de Collé verhuurvloot zijn:

Specificaties T450 T770
Gewicht 2789 kg 4747 kg
Kiplast 1900 kg 3550 kg
Nom. werkcapaciteit 665 kg 1611 kg

Overig nieuws