Easybook Training lanceert online cursussen

Easybook Training heeft een complete online cursusbibliotheek gelanceerd met door OSHA geautoriseerde 10- en 30-uurs trainingen voor de bouw en de algemene industrie, inclusief de Department of Labor Completion Card.

Daarnaast biedt het online platform ook training voor hoogwerkers en heftruckbestuurders. Alle door OSHA geautoriseerde trainingsprogramma’s worden aangeboden in samenwerking met Advance Online Solutions, Inc.

Met een vernieuwd uiterlijk en nieuwe online cursussen die nu beschikbaar zijn, brengt Easybook Training duizenden lessen van de toonaangevende trainingsaanbieders in het land samen op één eenvoudig te gebruiken website, zodat gebruikers hun trainingen gemakkelijk online kunnen boeken. Van OSHA, constructie, eerste hulp, training van kraanmachinisten tot werken op hoogte, zwaar materieel, rijbaanveiligheid en gezondheids- en veiligheidsklassen.

“Easybook Training biedt een volledige boekingsservice voor klanten”, zegt Lucy Tier, directeur van Easybook Training. “Klantenservice is voor ons van het grootste belang; er zijn geen callcenters of geautomatiseerde berichten. Met Easybook Training krijgt u aan het einde van de telefoon een echte, levende mens die u zal helpen met eventuele vragen of opmerkingen. Geen enkel verzoek is te groot of te klein, we zoeken een oplossing en komen bij u terug met alle mogelijkheden. ”

De afgelopen maand heeft Easybook Training een website-revisie ondergaan om het zoeken nog gemakkelijker te maken. Bezoekers van de pagina vinden een gemoderniseerde zoekfunctie die prominenter is, en nieuwe online cursussen die zowel traditioneel online leren als ook online door een instructeur geleide training omvatten waarbij lessen via Zoom worden gevolgd.

“We bieden ook ‘Source your course’,” voegt Tier toe. “Als iemand op zoek is naar training maar geen tijd heeft om onderzoek te doen, geef het ons dan en we zullen het vinden via ons uitgebreide netwerk van goedgekeurde trainingspartners.”

Overig nieuws