Erik Geene versterkt het Sinoboom BV team

Erik Geene

Erik Geene is aangesteld als Vice President of Business Development bij de nieuw opgerichte Europese tak van Sinoboom.

Geene rapporteert rechtstreeks aan CEO Tim Whiteman en Geene is verantwoordelijk voor het toezicht op de bedrijfsontwikkeling van Sinoboom BV in heel Europa.

Geene komt van het in Polen gevestigde Liftstore, dat nauw zal blijven samenwerken met Sinoboom om een eersteklas klantervaring in heel Europa te bieden.

“Ik heb gezien hoe onder de indruk klanten zijn van de kwaliteit en kracht van het Sinoboom-assortiment en ik ben verheugd deel uit te maken van dit nieuwe team. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie!” zei Geene.

Geene is vanaf 1 juli gevestigd in de kantoren en werkplaatsen van Sinoboom BV in de regio Rotterdam te Ridderkerk, Nederland. “We zijn verheugd dat Erik heeft besloten zich bij ons aan te sluiten en we hebben al zeer positieve reacties van onze klanten in heel Europa ontvangen”, aldus Whiteman.

Overig nieuws