Nieuwe COO en CFO voor Morrow

Peter Juhren
Kantoor en schoolKantoor en school

Het Amerikaanse verkoop- en verhuurbedrijf van torenkranen Morrow Equipment heeft Peter Juhren gepromoveerd tot Chief Operating Officer en Mark Beals als Chief Financial Officer.

Juhren heeft het grootste deel van zijn carrière, die 40 jaar heeft geduurd, met Morrow gewerkt, nadat hij in oktober 1980 bij het bedrijf was gekomen als stagiair servicetechnicus. Hij werkte zich door het bedrijf en werd districtsservicemanager en vervolgens in 1994 corporate servicemanager die de wereldwijde serviceactiviteiten van Morrow beheerde. In 2015 werd hij aangesteld als vice-president operations.

Juhren is ook de president van de National Commission for the Certification of Crane Operators (NCCCO), voormalig voorzitter van de ASME B30.3 subcommissie voor torenkranen en was lid van de CDAC-commissie voor kraanveiligheid bij OSHA, de Occupational Safety and Health Administration . In zijn nieuwe rol zal hij verantwoordelijk zijn voor het toezicht op het management van de onderneming en de samenwerking met de raad van bestuur.

Beals, een 25-jarige Morrow-veteraan, was voorheen controller en kwam begin 1995 als accountmanager bij het bedrijf, na een periode bij accountantskantoor Deloitte. Hij werd in 2001 aangesteld als controller. Als financieel directeur zal hij verantwoordelijk zijn voor het financiële beheer van de onderneming, het beheer van groei en kansen.

Mark Beals

Overig nieuws