Clini clowns werkt samen met mateco

Kantoor en schoolKantoor en school

Clini clowns in Duitsland, Tsjechië en Nederland hebben met hulp van mateco kinderen in het ziekenhuis, ouderen en mensen met een handicap bezocht.

In Duitsland kregen de patiënten van de kinderkankerkliniek van het Universitair Ziekenhuis Augsburg een ongewoon bezoek van de Clini clowns, omdat door het coronavirus veroorzaakte beperkingen het voor bezoekers bijna onmogelijk maken om het gebouw binnen te gaan. mateco Duitsland leverde zijn ‘Tappi’ op een hoogwerker, speciaal geconfigureerd voor activiteiten op het gebied van sociale betrokkenheid, die de twee clowns naar raamhoogte tilde op de kinderafdeling.

In Tsjechië stopte een autohoogwerker van mateco bij een bejaardentehuis in Praag. De machine bracht een paar clowns naar elke verdieping van het tehuis, waarna hun ‘Air Clownade’ begon. De clowns speelden en zongen twee uur voor elke kamer.

Evenzo bezocht een aantal Clowns een bejaardentehuis in Eindhoven, Nederland, om de bewoners te vermaken en een glimlach op hun gezicht te toveren. Het was zeker een bijzondere dag voor alle betrokkenen en zal nog lang herinnerd worden, aldus mateco.

Overig nieuws