inspHire lanceert OnRent

Aanbieder van verhuurbeheersoftware inspHire heeft een nieuwe cloudgebaseerde applicatie genaamd OnRent gelanceerd.

Ontworpen om bijzonder eenvoudig in te stellen en te worden aangeboden met een flexibel maandelijks abonnementsplan, is OnRent in eerste instantie bedoeld voor startups of bedrijven met een relatief eenvoudige set verhuurvereisten.

Martin Bestwick, Sales Director bij inspHire, zei: “We hebben een reeks oplossingen die geschikt zijn voor alle soorten verhuurorganisaties, en na verloop van tijd zal OnRent zich ontwikkelen om te voldoen aan de behoeften van de complexe verhuurorganisatie.”

De pay-as-you-go-software heeft een responsief ontwerp en integreert met Sage Business Cloud. Bestwick voegde toe: “Wat u zult zien wanneer u zich aanmeldt bij het product, is een programma dat van de grond af is ontworpen en gebruik maakt van moderne webtechnologieën die een rijke, eenvoudige eindgebruikerservaring bieden – volledig geoptimaliseerd voor het werken op elk apparaat, elk tijd, overal. ‘

De functies van OnRent variëren van flexibel opladen voor alle producten en services tot de ingebouwde verzameling documenten en rapporten. Het heeft een ingebouwde CRM (klantrelatiebeheer) en verwerking van huurorders en services, reparaties en verloren items kunnen hierdoor worden beheerd.

Gebruikersacties kunnen worden getraceerd en gepland onderhoud kan worden gepland. OnRent kan ook meerdere valuta’s en bedrijven ondersteunen en updates zijn automatisch.

Bij de ontwikkeling van OnRent heeft inspHire kunnen putten uit zijn ervaring door drie andere verhuuroplossingen te creëren: inspHire Office Edition; inspHire Corporate Edition; en Current RMS – een product voor de evenementenverhuurbranche.

Bestwick: ‘We hebben klanten van elke omvang – van sites voor één gebruiker tot meer dan 5.000 mensen – die dagelijks toegang hebben tot onze systemen. We hebben dus veel geleerd over de branche en de eisen van onze klanten, en dit heeft de functies van OnRent verbeterd.

Overig nieuws