Dealerschap Manitou voor HDW

Kantoor en schoolKantoor en school

Per 1 juli 2020 verkrijgt HDW Nederland het dealerschap van Manitou.

Hiermee neemt HDW de verkoop-, lease- en serviceactiviteiten over van mateco Nederland. Het dealerschap betreft Manitou verreikers en ruwterrein vorkheftrucks. Deze stap is het gevolg van de explosieve groei van de verhuuractiviteiten van mateco Nederland.

Door deze positieve ontwikkeling in de verhuur rees binnen mateco Nederland de vraag of Manitou dié aandacht kon blijven krijgen die het verdient. Na uitgebreid overleg tussen de directies van Manitou, mateco en HDW is besloten om Manitou toe te voegen aan het programma van HDW Nederland. “Met deze stap krijgen Manitou én haar klanten de aandacht die je bij dit geweldige product mag verwachten”, aldus HDW.

Binnen HDW Nederland zal Hans Visser als Manager Sales & Leasing voor Manitou verantwoordelijk blijven. Hiermee blijft ruim 25 jaar aan kennis en ervaring behouden. HDW licht toe: “Wat ons betreft een echte win-win situatie. De overgang komt overigens op een mooi moment. Onlangs zijn wij verhuist naar een volledig nieuwe locatie in Heinenoord, waarbij vanzelfsprekend rekening is gehouden met de komst van Manitou. Kortom, wij zijn klaar voor de toekomst!”

Overig nieuws