Eerste elektrische Sinobooms in Zwitserland

Het Zwitserse verhuurbedrijf Rent-It heeft de eerste Sinoboom elektrische schaarhoogwerkers in Zwitserland in ontvangst genomen.

De nieuwe machines zijn via Rotterdam afgeleverd bij de Rent-It vestiging in Dietlikon, waar ze aan boord van het schip Lion City vanuit China waren aangekomen.

Na te zijn overgeplaatst naar het Rijnschip Gerard Albert in Rotterdam, reisden ze de rivier af naar Bazel, waar ze aankwamen en werden gelost op de Contargo-terminal. Vanaf daar was het slechts een korte rit naar de Rent-It-vestiging. De levering van 19 elektrische schaarliften varieerden van de 13ft GN1330E-microschaarliften tot de 46ft GN4655E.

Rent-It-directeur Silvio Hitz zei: “Er werd met spanning uitgekeken naar de 19 units. Dit is onze eerste levering van Sinoboom elektrische scharen met directe elektrische aandrijving, en ze werden onmiddellijk in gebruik genomen. Net als bij onze eerste levering drie jaar geleden, zijn we zeer tevreden over de kwaliteit van de nanolaktechnologie en de algehele kwaliteit van de units.”

De levering was ook een van de eerste voor Sinoboom’s nieuwe Europese operatie onder Tim Whiteman, die de aankomst van de containers in zijn geboortestad Basel verwelkomde. Hij zei: “De logistiek verliep heel soepel. En ik verwacht dat de Basel-route een integraal onderdeel wordt van de leveringen voor onze Zwitserse klanten.”

Overig nieuws