Online productlancering Almac

Voor de lancering van Almac’s nieuwe hoogwerker, de Jibbi 1670 Evo, die in juni 2020 op APEX zou worden gepresenteerd, voordat de show werd uitgesteld tot juni 2021, presenteerde de Italiaanse fabrikant het model via drie live-evenementen op zijn socialemediakanalen.

Het bedrijf gebruikte de Almac At Home-app, een nieuwe ontwikkeling die speciaal is ontworpen om de mogelijkheid te bieden de machine als geheel en in detail te bekijken en de kijkers in staat te stellen een virtuele testrit uit te voeren met een computer en een muis.

Het systeem bestaat uit een complex netwerk van camera’s die zijn gepositioneerd in Alamac’s nieuwe Crawler Park, een demoruimte gecreëerd in het Viadana-hoofdkantoor van Almac, gekoppeld aan gecentraliseerde controle en intern ontwikkelde software. De combinatie biedt de online bediener een realistische rijervaring via de intuïtieve app die de bedieningselementen van de machine nabootst. De demo’s bieden plaats aan maximaal 100 gebruikers.

De Jibbi 1670 Evo is een zelfrijdende hoogwerker op rupsen met een hoogte van 16 meter en een telescooparm. Het maakt gebruik van geavanceerde nivelleringstechnologie en vertegenwoordigt de evolutie van de JT-serie in termen van hoogte en veelzijdigheid van gebruik.

Bekijk de video:

Een Almac-woordvoerder zei: “De afgelopen maanden zijn de werkgewoonten wereldwijd fundamenteel veranderd, en voor ons hier bij Almac, met 95% van onze omzet afkomstig uit het buitenland, was het een moment om onze voorliefde voor innovatie naar een heel ander niveau te tillen om maximale operationele, commerciële en technische beschikbaarheid voor onze wereldwijde klantenkring te behouden.”

“De positieve reacties waren overweldigend, zowel aan de kant van het wereldwijde verkoopnetwerk van dealers van het bedrijf, maar ook aan de kant van multinationale verhuurbedrijven en eindgebruikers, die allemaal de mogelijkheid verwelkomden om op deze nieuwe en opwindende manier met producten om te gaan.”

Overig nieuws