JCB Finance goedgekeurd voor Covid-lening

JCB Finance is geaccrediteerd door de British Business Bank om het Coronavirus Business Interruption Loan Scheme (CBILS) van de Britse regering te verstrekken.

Dat is ontworpen om de voortdurende financiering van kleinere bedrijven in het VK tijdens de Covid-19-uitbraak te ondersteunen.

Vanaf 17 juni kunnen de nieuwe en bestaande klanten van JCB Finance, die moeten investeren in JCB-apparatuur of niet-concurrerende machines van andere fabrikanten, maar zich zorgen maken over de impact van de pandemie op hun cashflow, een CBILS aanvragen -aankoopfaciliteit voor huurkoop.

De mogelijk biedt een betalingsonderbreking van zes maanden en vervolgens 48 maandelijkse termijnen waarbij de British Business Bank de rente betaalt gedurende de eerste 12 maanden.

Paul Jennings, algemeen directeur van JCB Finance, zei: “Met meer dan 10.000 MKB-klanten in de bouw, industrie en landbouw, is JCB Finance goed geplaatst om de financiering te krijgen waar het nodig is en om bedrijven te helpen met verloren of uitgestelde inkomsten als gevolg van Covid19.”

Hij voegde eraan toe dat deze accreditatie het bedrijf in staat stelt Britse bedrijven te helpen weer aan het werk te gaan en zei: “Het is in ieders belang om bedrijven te ondersteunen bij het doorstaan ​​van deze storm en hen te helpen terug te stuiteren.”

Overig nieuws