Collé stabiliseert in het eerste half jaar

De eerste 6 maanden van 2020 zijn voor Collé heel wisselend op de verschillende onderdelen. Collé heeft tijdens de eerste maanden van de corona crisis een terugval gehad in omzet, met name bij de divisie Events.

Dat is ook heel begrijpelijk daar alle events in de afgelopen maanden zijn geannuleerd. Echter door actief te investeren in mensen en middelen in de afgelopen periode, maar ook in de komende periode, is de omzet gestabiliseerd en zal er ook weer groei zijn.

Collé zal continue investeren in het moderniseren en vernieuwen van de totale verhuurvloot. Bij het vernieuwen van de vloot ligt de focus op het vergroten van het aandeel elektro machines. Dit resulteert enerzijds in het verjongen van de vloot en anderzijds in een nog breder aanbod van machines voor de klant.

Naast machines zal Collé ook investeren in de divisie Projects met het aanbieden van complete en volledig ‘custom made’ ingerichte units. De units kunnen worden voorzien van data- & stroomaansluitingen, airco’s, sanitair en meubilair. Naast het ‘custom made’ maken van de units,
verzorgt Collé ook het transport, de opbouw en het bedrijfsklaar maken van de tijdelijke accommodaties.

Collé is ook op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment werken er meer dan 600 mensen bij Collé in de Benelux en Duitsland. Ook de komende maanden blijft Collé actief op zoek naar vakmensen/specialisten in verschillende disciplines zoals techniek en transport. Collé heeft nagenoeg alle kernactiviteiten in eigen beheer waardoor zij de klanten volledig kunnen ontzorgen.

Ook qua vestigingen wil Collé expanderen in Nederland, België en Duitsland. Dit kan enerzijds zijn door autonome groei van nieuwe vestigingen of het overnemen van bestaande (verhuur)bedrijven. Binnenkort opent vestiging nummer 8 in Duitsland.

Collé voert sinds 2011 een proactief MVO-beleid. Naast de verschillende doelstellingen voor People, Planet en Profit is de CO2 footprint een belangrijk kengetal. Het kengetal daalt ieder jaar, sinds 2015.
Met trots roept Collé: ‘Blauw, is het nieuwe groen!’.

Overig nieuws