Sinoboom North America geopend

Sinoboom is geopend en verhuisd naar zijn nieuwe Noord-Amerikaanse dochteronderneming in Houston, Texas.

De faciliteit, gelegen tegenover Mason Park in Katy, zal worden gebruikt voor het ontvangen van schaar- en hoogwerkers die vanuit China worden verzonden voor levering, evenals voor het uitvoeren van inspecties voorafgaand aan de levering en als basis voor de service na verkoop.

Kolin Kirschenmann, die vorige maand werd aangesteld als chief executive van Sinoboom North America, zei: “We hebben ervoor gekozen om ons te vestigen in Houston, Texas vanwege de ongeëvenaarde transportverbindingen en de nauwe verbindingen met grote commerciële activiteiten. We zijn nu bezig met het opzetten van een volledig team om onze klanten in de Verenigde Staten en Canada te ondersteunen en we kijken uit naar succes!”

De verhuizing volgt op de opening van de nieuwe Europese dochteronderneming van het bedrijf in Rotterdam, Nederland eerder deze maand.

Sinoboom’s algemeen manager Susan Xu zei: “We zijn verheugd dat Sinoboom BV in Europa en Sinoboom Noord-Amerika deze gunstige fase in hun ontwikkeling op tijd en tegelijkertijd hebben kunnen voltooien.”

Overig nieuws