Bauma China gaat door zoals gepland

Kantoor en schoolKantoor en school

Showorganisator Messe München heeft aangekondigd dat Bauma China van 24 tot 27 november 2020 zal plaatsvinden in het Shanghai New International Expo Center (SNIEC) in China.

Vanwege de impact van Covid-19 zijn dit jaar tal van shows voor bouwmachines uitgesteld, maar Messe München heeft gezegd dat ze meer dan 3.000 exposanten verwachten op Bauma China.

De Chinese economie herstelt sneller van de impact van Covid-19 dan vele andere over de hele wereld en het bruto binnenlands product (BBP) van het land zal naar verwachting met 1% groeien in 2020. Volgens Shanghai Securities Co. zal het groeipercentage van de Chinese bouwmachine industrie dit jaar 10% bereiken.

De organisatoren van de show hebben herhaald dat de gezondheid en veiligheid van exposanten, bezoekers en partners de hoogste prioriteit zullen blijven houden.

De aankondiging en richtlijnen voor het voorkomen en beheersen van de epidemie bij het organiseren van tentoonstellingen, gepubliceerd door de Shanghai Municipal Commission of Commerce en Shanghai Convention & Exhibition Industries Association, zullen tijdens de show strikt worden opgevolgd, de verschillende preventie- en controlebeveiligingsmaatregelen zullen effectief worden geïmplementeerd om de veiligheid te waarborgen van de tentoonstelling.

Naar verwachting zullen meer dan 3.000 exposanten hun producten en diensten presenteren op een beursoppervlak van 300.000 vierkante meter.

Overig nieuws