75 meter Ruthmann voor Peinemann

Vlnr: Joop de Peinder, Peinemann Mobilift Groep; Alex van Noordennen, Peinemann Mobilift Groep; Stefan Kappenhagen, Ruthmann; Vincent Bessems, Volvo Truck Center; Dik Advokaat, Peinemann Mobilift Groep; en Guido van Gestel, Kwak Hoogwerker Centrum.
Kantoor en schoolKantoor en school

De Peinemann Mobilift Group heeft een 75 meter werkhoogte Ruthmann Steiger T 750 HF-truckbevestiging aan haar vloot toegevoegd.

De overdracht vond plaats in Rotterdam, Nederland, via Ruthmann’s verkoop- en servicepartner Kwak Hoogwerker Centrum. De autohoogwerker heeft een reikwijdte van 41 m en bevat de highflexRüssel en highflexKorb. De highflexRüssel maakt een rotatiehoek van 220 ° mogelijk en de highflexKorb een maximale rotatiehoek van 440 °. De mand is ook telescopisch tot 3,82 m en biedt een capaciteit van 600 kg.

Met het werkplatform rechtop is de autohoogwerker ideaal voor ‘onder en boven’ toepassingen en, met de Rüssel verlaagd, biedt de machine het volledige assortiment van ‘op en neer en terug’ bewegingen, bijvoorbeeld bij het werken in een huis.

Familiebedrijf Peinemann is opgericht in 1954 in Hoogvliet, Rotterdam en begon met het huren van heftrucks en personeel in de Rotterdamse haven en groeide uit tot full service provider.

Overig nieuws