SkyJacks gaat voor Syrinx

(L-R) Abrie du Toit en Alistair Bennett van SkyJacks met Kelly Hoffman en Phil Clark van Point of Rental
Kantoor en schoolKantoor en school

Het Zuid-Afrikaanse verkoop- en verhuurbedrijf SkyJacks heeft de Syrinx-verhuursoftware van Point of Rental geïmplementeerd.

Het bedrijf is van plan om in het hele bedrijf gebruik te maken van het voorraadbeheer en de procesautomatiseringssystemen van de software en zal de Syrinx mobiele app en eSign-functies opnemen.

Algemeen directeur Alistair Bennett: “Als bedrijf kunnen we enorm profiteren van de ervaring van Point of Rental en hun toewijding aan productontwikkeling. Syrinx zal ons helpen bij het stroomlijnen van onze verhuur- en apparatuuronderhoudsprocessen.”

Kelly Hoffman, Point of Rental’s nieuwe zaakvoerder voor Afrika, voegde toe: “Als we kijken naar bedrijven die het meeste baat zullen hebben bij onze software, zoeken we partners. SkyJacks zal profiteren van onze expertise en onze software, maar Point of Rental zal ook profiteren van hun kennis en suggesties.”

SkyJacks maakt deel uit van Waco International en is de distributeur van Sky Climber-takels, Dingli-mast- en schaarhoogwerkwerk en Easy Lift-spinhoogwerkers. Het beschikt ook over een vloot van hoogwerkers en verreikers vanuit twee locaties in Johannesburg en omgeving Durban.

Overig nieuws