JLG benoemt SkyTech als distributeur

Vlnr: Konstantin Kahskin, Liana Ayupova, Alexander Kryukov (JLG), Alexander Kuzmin and Georgy Cherepanov (SkyTech)

JLG Industries, Inc. kondigde de benoeming aan van SkyTech in Rusland als distributeur voor de Wolga Federal District van Rusland. .

“JLG is verheugd deze distributieovereenkomst met SkyTech aan te kondigen”, zegt Ian Hume, verkoopdirecteur JLG Midden-Oosten, Afrika, Rusland en India. “Met SkyTech werkt JLG samen met een deskundige en sterke distributeur die een uniek serviceniveau in de regio biedt. Hun benoeming zal een aanzienlijke verbetering zijn in het voldoen aan de behoefte aan toegangsapparatuur in de regio.”

“We zijn verheugd om samen te werken met een andere wereldleider in de vorm van JLG Industries”, zegt Georgy Cherepanov, directeur van SkyTech. “We verwachten dat de markt zal groeien voor JLG-toegangsapparatuur. Onze klanten zijn onze grootste prioriteit aan wie we nu het voordeel van JLG-toegangsapparatuur in de regio aanbieden.”

Alexander Kuzmin, Business Managing Partner van SkyTech merkt op; ” We brengen dit wereldwijde merk graag naar Rusland. We hebben ambitieuze plannen voor de regio, gedreven door onze klanten centraal te stellen. De basis van de relatie van SkyTech met haar klanten is gebaseerd op de toonaangevende klantenservice op elk contactpunt binnen ons bedrijf. “

Overig nieuws