JLG hoogwerkers naar Algerije

Kantoor en schoolKantoor en school

Vier JLG-knikarmhoogwerkers zijn geleverd aan Algerije voor gebruik in olie en gas, na eerdere leveringen aan dezelfde organisatie.

De levering van de 19,9 m werkhoogte JLG 1250AJP’s, eerder deze maand, volgt op een aanbesteding van de Sonatrach Group, gelanceerd door de ENGTP (National Enterprise of Large Oil Works), eind december 2019. In juli 2019 ontving ENGTP zes JLG knikarmhoogwerkers, wat het totaal op tien brengt, over een periode van twaalf maanden.

“De relatie tussen JLG en ENGTP stamt uit 2009, het jaar waarin de eerste order tussen de twee bedrijven werd geformaliseerd”, zegt FE Mouaci, technisch assistent-directeur bij ENGT. Hij vervolgt: “ENGTP heeft een vloot van 28 JLG-machines met verschillende werkhoogtes. De apparatuur opereert op al onze locaties in het noorden en zuiden van Algerije in grote constructiewerkzaamheden voor olie- en gasbedrijven. De werkomgeving is ruw, maar de JLG-machines blijven werken onder zware omstandigheden. De apparatuur is zeer betrouwbaar gebleken, waardoor we projectdeadlines kunnen halen en onze dienstverlening aanzienlijk kunnen verbeteren.”

David Courtin, regionaal verkoopdirecteur van JLG voor Zuid-Europa en Noord-Afrika, voegt toe: “We zijn erg blij dat een andere leider in zijn categorie onze machines heeft gekozen en opnieuw ons vertrouwen in ons heeft bevestigd.”

“Als onderdeel van alle contracten die met ENGTP zijn ondertekend, heeft onze officiële JLG-distributeur in Algerije, Fayalift Eurl, diepgaande training gegeven aan de teams die bij ENGTP werkzaam zijn en verantwoordelijk zijn voor de technische behoeften en de levering van reserveonderdelen die nodig zijn om de klant te ondersteunen bij het onderhouden zijn producten.”

ENGTP is een 100% dochteronderneming van de Algerijnse Sonatrach Groep, gespecialiseerd in de bouw van grote industriële complexen die voornamelijk bestemd zijn voor de productie, transformatie, transport en distributie van koolwaterstoffen.

Overig nieuws