Nieuwe Duitse distributeur voor Genie

Andreas Konstantin, algemeen directeur van Staplerwelt (links), en Markus Bandura, territoriaal verkoopmanager voor Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, Terex AWP bij Staplerwelt Süd.
Kantoor en schoolKantoor en school

Genie heeft Staplerwelt Süd aangesteld als haar nieuwe distributeur voor Zuid-Duitsland in Saarland, Baden-Württemberg, Beieren, delen van Rijnland-Palts en Thüringen.

Naast het vergroten van de beschikbaarheid van het Genie-portfolio in Zuid-Duitsland, breidt het sinds de aanmelding bij de fabrikant in april het aanbod van Genie-klantenservice en de levering van reserveonderdelen uit.

Het bedrijf is gevestigd in Baden-Württemberg en zal zich richten op het bieden van ondersteuning aan eindgebruikers en kleinere verhuurbedrijven, en bezit een eigen voorraad Genie-apparatuur.

Arjen_Snijder
Arjen Snijder

Arjen Snijder, verkoopdirecteur van Genie Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, Scandinavië en key accounts Terex AWP, zei: “We zijn verheugd een zeer competente partner zoals Staplerwelt Süd in ons netwerk te hebben. Staplerwelt brengt de ervaring en expertise om het hoge serviceniveau te bieden dat klanten verwachten. ”

Markus Bandura, Sales Manager voor Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, Terex AWP, voegde toe: “Staplerwelt Süd is dynamisch en coöperatief en in de paar maanden dat we samenwerken, is hun aanwezigheid al een succes gebleken. Zo snel mogelijk worden een open dag en verdere activiteiten gepland. ”

Andreas Konstantin, algemeen directeur van Staplerwelt, vervolgt: “Dankzij onze jarenlange knowhow op het gebied van verhuur kennen we de behoeften van verhuurbedrijven en kunnen we op korte termijn voorzien in onze voorraad nieuwe en gebruikte machines. We zijn ervan overtuigd dat wagenparkeigenaren snel zullen beseffen dat ze veel te winnen hebben bij het kiezen van Genie, een wereldleider in de branche, ondersteund door onze lokale ondersteuning met een team van drie vertegenwoordigers, 15 servicetechnici en een high-performance workshop, om op lange termijn de vruchten te plukken van een hoog investeringsrendement. ”

In juli zal het bedrijf als een van de eersten in Duitsland de nieuwe Genie Z-45 FE hybride knikarmhoogwerker aanbieden. “We willen het gebruiken om onze klanten te helpen hun groene productassortiment uit te breiden om zich aan te passen aan de steeds strengere milieueisen van vandaag”, voegt Konstantin toe.

Overig nieuws