Genie versterkt het Duitse netwerk

Logo Genie Terex
Kantoor en schoolKantoor en school

Genie heeft verkoop- en servicebedrijf Staplerwelt Süd aangesteld als distributeur voor Zuid-Duitsland, verantwoordelijk voor Saarland, Baden-Württemberg, Beieren, delen van Rijnland-Palts en Thüringen.

Staplerwelt Süd, gevestigd in Bietigheim-Bissingen in Baden-Württemberg, is een verkoop- en servicebedrijf dat in 2016 zijn verhuurvloot en een aantal locaties aan Zeppelin heeft verkocht.

Het bedrijf zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop en aftersalesondersteuning in deze regio’s, met bijzondere aandacht voor eindgebruikers, aannemers en kleinere verhuurbedrijven. Naast nieuwe machines zal het een voorraad vervangende Genie-onderdelen bevatten. Het bedrijf vertegenwoordigt ook Merlo, Ausa en Eleva en is een dienstverlener voor Haulotte en Skyjack.

Markus Bandura, territoriaal verkoopmanager van Genie voor Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, zei: “Staplerwelt Süd profiteert van een uitstekende reputatie voor responsieve, bekwame service en een goede geografische dekking in de regio. Ze zijn dynamisch en coöperatief en binnen de enkele maanden dat we hebben samengewerkt, is hun aanwezigheid al een succes gebleken. Zodra het mogelijk is, worden een open dag en verdere activiteiten gepland.”

Staplerwelt algemeen directeur, Andreas Konstantin, voegde toe: “Voor ons staat kwaliteit voorop. Genie, en de 53 jaar ervaring en voortdurende innovatie die ze in hun producten brengen, evenals hun merkwaarden, passen uitstekend bij ons verkoopconcept. Wij zijn ervan overtuigd dat vlooteigenaren snel zullen beseffen dat zij veel te winnen hebben bij het kiezen van Genie, een wereldleider in de branche, ondersteund door onze lokale ondersteuning met een team van drie verkoopvertegenwoordigers, 15 servicetechnici en een high-performance workshop.”

Overig nieuws