Hybride schaar voor Special Equipment

Kantoor en schoolKantoor en school

Special Equipment, de re-rent divisie van Mateco, heeft verschillende 84ft Holland Lift HL-275 H25 aan haar vloot toegevoegd.

De nieuwe machines bieden een werkhoogte tot 27,5 meter met een platformcapaciteit van 1.000 kg en maximaal vier personen op het platform.

De HL-275 H25 heeft een hydraulische dekverlenging van 2,1 meter, biedt een uitgeschoven platform van 8,25 meter lang en 2,35 meter breed, de machine weegt iets minder dan 25 ton en kan op volledige hoogte rijden. De nieuwste aanwinst komt tegemoet aan de grotere vraag naar emissievrije of hybride modellen.

De Holland Lift HL-275 H25

De algemeen directeur van Mateco Nederland, Andries Schouten, zei: “Er is een strategische trend die door het bedrijf wordt genomen om over te gaan op schonere, milieuvriendelijkere apparatuur. De huidige uitsplitsing van het Special Equipment-wagenpark bestaat uit gesplitste motoren: 50 procent elektrisch of hybride en 50 procent diesel. Het doel is om tegen het einde van dit jaar een verhouding van 60/40 te bereiken ten gunste van elektrisch of hybride. De huidige prestaties van elektrisch aangedreven apparatuur zijn vrijwel in overeenstemming met de equivalente dieselmodellen en het maakt gebruik binnenshuis en buitenshuis mogelijk. Het is een duidelijk voordeel van het investeren in de schoonste apparatuur van vandaag.”

Overig nieuws