Franse distributeur voor Oil & Steel

ComputerComputer

Oil & Steel heeft verkoop- en onderhoudsbedrijf SNM Lift aangesteld als officiële distributeur voor het noordwesten van Frankrijk, de twee bedrijven werken ongeveer zes tot zeven jaar samen.

SNM begon de nieuwe samenwerking door een bestelling te plaatsen voor 20 Oil & Steel 23,5 meter Snake 2413 Plus en 20 meter Snake 2010 H Plus autohoogwerker.

Gevestigd in Vigneux-de-Bretagne, buiten Nantes, vertegenwoordigt SNM ook Genie voor zowel hoogwerkers en verreikers, ATN masthoogwerkers en Movex bestelwagens, evenals een reeks mobiele kranen. Het zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop, reparatie en reserveonderdelen voor Oil & Steel’s volledige assortiment autohoogwerkers en spinhoogwerkers.

Fabrizio Girotti, algemeen directeur van Oil & Steel, zei: “Ik ben verheugd de continuïteit van onze samenwerking met het bedrijf SNM Lift aan te kondigen. Zij zullen bijdragen aan de marketing en after sales service van Oil & Steel in het noordwesten van Frankrijk. SNM Lift zal een fundamentele partner zijn voor de groei van ons merk in Frankrijk, een historisch belangrijk land voor Oil & Steel.”

SNM Group, opgericht in 1981, bestaat uit dochterondernemingen SNM Lift, SNM Cranes en SNM Heavy Handling. Naast SNM Lift vertegenwoordigt SNM Cranes Terex All Terrain en Rough Terrain-kranen, Idrogru-vrachtwagenkranen, Maeda-spinkranen en JMG-pick & carry-kranen, terwijl SNM Heavy Handling zich richt op havenbehandeling en containeruitrusting.

Overig nieuws