Samenwerking LGMG en Advanced Mobility Services

Kantoor en schoolKantoor en school

LGMG, hoogwerker fabrikant uit China, heeft op 24 juli 2020 een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Advanced Mobility Services gevestigd te Vlaardingen.

LGMG zal samenwerken met Advanced Mobility Services om hun volledige hoogwerker assortiment, welke LGMG buiten China levert, te voorzien van hoogwaardige AMS Rent- en AMS-telematica-oplossingen.

AMS Rent / AMS Telematics is een “cloud-ERP platform” voor verhuurbedrijven die zowel lokaal als internationaal actief zijn. Het platform zorgt voor gebruiksvriendelijke, meertalige interactie, binnen online‐, IOS‐ en Android-applicaties en biedt daarbij telemetrie-functionaliteiten binnen de verhuurprocessen.

Het AMS Rent-platform is al met succes geïmplementeerd bij verschillende klanten in de machineverhuur branche.

“Ons doel is om uw alledaagse zakelijke activiteiten te verbeteren door het geven van waardevolle inzichten en tijdbesparende oplossingen. Daarom bieden wij oplossingen om de zaken die ú belangrijk vindt in beeld te brengen en te bewaken”, aldus LGMG.

“Aan onze hardware- en softwareoplossingen ligt uitgebreid onderzoek ten grondslag. Onze producten worden continu verder ontwikkeld op basis van de specifieke eisen en vragen uit de materieel verhuurmarkt.”

Overig nieuws