25 Versalifts voor Access Hire

Het Britse verhuurbedrijf Access Hire Nationwide is begonnen met het in ontvangst nemen van 25 13,5 meter Versalift VTL135-F hoogwerkers.

Gemonteerd op het nieuwe Iveco Daily 35S-chassis van 3,5 ton, biedt de VTL135-F een reikwijdte van 8,4 meter en een platformcapaciteit van 230 kg. Functies zijn onder meer een LCD-display op het platform en 200 kg laadvermogen na bestuurder, passagier en brandstof.

Stephen Moore, chief financial officer van moederbedrijf Kelling zei: “De hoogwerkers zullen worden geleverd aan een aantal van onze bestaande en nieuwe klanten in de kerninfrastructuursectoren stroom, telecom en straatverlichting. Onze investering in de Iveco VTL135s voor dit kwartaal maakt deel uit van ons doorlopende jaarlijkse investeringsplan om ervoor te zorgen dat we onze klanten de modernste, grootste en jongste vloot op de markt kunnen blijven bieden.”

Andy Bray, algemeen directeur van Versalift UK, voegde toe: “Het is belangrijk als fabrikant dat ons ontwikkelingsprogramma niet alleen het allernieuwste levert op het gebied van ontwerp en -technologie, maar ook in de voertuigkeuze die we onze klanten kunnen bieden. De sterke werkrelatie die we hebben met Access Hire heeft hen het vertrouwen gegeven om door te gaan met hun investering in de VTL en de toegevoegde waarde van dit marktleidende product.”

Overig nieuws