Aspire vergroot bereik

Het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Aspire Platforms heeft London Tower Services en LTS Powered Access Ltd overgenomen, beide onderdeel van hetzelfde bedrijf.

De deal, tot stand gebracht door The Hire Exchange, toont de ambitie van Aspire om het merk Aspire op te bouwen en een nationaal netwerk van gespecialiseerde verhuurdiensten te creëren, aldus het bedrijf. Het opent ook nieuwe gespecialiseerde Aluminium Tower-depots in Manchester, Leeds en Glasgow.

Groepsvoorzitter Simon Dunn merkte op: “Onze groei en allround prestaties in Manchester en Yorkshire, ondanks de marktonzekerheid, waren verbluffend en dit heeft de raad van bestuur en ons jonge en dynamische managementteam het vertrouwen gegeven om uit te breiden naar Londen en de Zuidoost en Schotland.”

Medeoprichter en algemeen directeur van de Aspire Group, Vinnie Rourke, zei: “The Hire Exchange heeft voor ons de perfecte partners in LTS gevonden en deze overname levert op alle fronten resultaten op. Ten eerste biedt het ons uitstekende geografische locaties van waaruit we de bredere markt van Londen en Zuidoost kunnen bedienen. Ten tweede geeft het ons twee gerespecteerde merken en bedrijven met de middelen en expertise om een ​​uitgebreid scala aan toegangsoplossingen aan te bieden, van conventionele aluminium torens tot hoogwerkers en ondersteund met gespecialiseerde producten en diensten voor de spoor- / ondergrondse sector. “

De Aluminium Tower Services worden geleid door de nieuw aangestelde algemeen directeur Andy Davie, voorheen werkzaam bij SGB, Loxam en Instant Upright. Paul Fairhall, een van de oprichters van LTS Powered Access, blijft bij het bedrijf en leidt de operatie in Londen.

Davie zei: “Terwijl ons kernaanbod bestaat uit podia, aluminium torens en lage toegang voor verhuur, is ons marktvoorstel gebaseerd op een verbeterd serviceaanbod van op maat gemaakte ontwerp-, montage-, projectbeheer- en gespecialiseerde toegangsoplossingen, met name relevant in de context van Covid. -19 eisen.”

Wat betreft de toekomst, voegde Dunn eraan toe: “Er zullen altijd uitdagingen zijn in deze markt, maar we hebben een zeer duidelijke strategie en we zijn vastbesloten om te groeien. We gaan even pauzeren om onze nieuwe bedrijven te integreren en te ontwikkelen, en daarna zijn we weer op zoek naar onze volgende groeimogelijkheden.”

Overig nieuws