Genie en HDW verheugd met 25-jarige partnerschap

Rechts: Remko Jonkergouw, Manager – Sales & Marketing HDW en links: Jacco de Kluijver, Genie VP Sales & Marketing, Terex AWP, Europe, Middle East, Africa and Russia (EMEAR) region.
Kantoor en schoolKantoor en school

Genie en HDW zijn verheugd aan te kondigen dat dit jaar hun 25e jaar van samenwerking is.

Een langdurig partnerschap die heeft bijgedragen tot de voortdurende groei en het succes van de distributeur op een internationale schaal.

HDW, opgericht in 1982, bedient klanten in 40 Europese en niet-Europese landen. In 1995 is HDW Genie-distributeur voor Nederland geworden. Deze overeenkomst werd minder dan 10 jaar later aanzienlijk uitgebreid met de aanstelling van HDW als officieel verkooppunt voor heel Oost-Europa. Sinds 2010 levert HDW ook Genie-producten in België en Luxemburg. Buiten Europa levert het bedrijf, in samenwerking met Genie, machines via operationele leasecontracten.

“Voor Genie komt het succes van onze samenwerking door wederzijds vertrouwen en het delen van dezelfde visie. In dit opzicht is HDW altijd een vaste partner geweest die gelooft in kwaliteit en innovatie wat betreft producten en het serviceniveau dat het biedt. Ze zijn daarnaast zeer rechtdoorzee, waardoor het gemakkelijk is om samen te werken”, zegt Jacco de Kluijver, Genie VP Sales & Marketing, Terex AWP, Europa, Midden-Oosten, Afrika en Rusland (EMEAR) regio .

Hij vervolgt: “We kunnen zeggen dat onze bedrijven gedurende deze 25 jaar samengegroeid zijn. Genie is er trots op vertegenwoordigd te worden door het HDW-team en kijkt ernaar uit om onze samenwerking nog vele jaren voort te zetten.”

Remko Jonkergouw, Manager – Sales & Marketing, HDW, voegt eraan toe: “De sleutel tot het succes van ons lange track record met Genie is dat we onszelf niet zien als klant van Genie, maar als partner. Bovendien delen we dezelfde waarden en leggen een sterke focus op kwaliteit, klantenservice en doelgerichte innovatie. In dit opzicht kunnen we zeggen dat Genie voorop loopt.”

Hij vervolgt: “Voor HDW is innoveren met onze klanten belangrijk. Het feit dat we op Genie hebben kunnen vertrouwen om ons te ondersteunen, heeft een belangrijke rol gespeeld in de succesvolle uitbreiding van ons bedrijf. De ontwikkeling van het nieuwe Genie 4-meter platform voor Genie Xtra Capacity (XC) machines is een recent voorbeeld van hoe goed onze bedrijven samenwerken om de specifieke vereisten van onze klanten te ondersteunen.”

Overig nieuws