Special Equipment herziet omzetprognose

Kantoor en schoolKantoor en school

Special Equipment, de verhuurdivisie van Mateco in Nederland, heeft zijn omzetprognoses voor 2020 bijgewerkt, aangezien het gebruik sinds juni gestaag is toegenomen.

Het verwacht nu met een gematigde jaar-op-jaargroei te komen, terwijl het ook kijkt naar het verhogen van zijn kapitaaluitgaven voor nicheapparatuur om te voldoen aan de verwachte groei als gevolg van bezuinigingen die veel reguliere verhuurbedrijven maken.

Manager Guillaume Getas zei: “Vergrendelingen in landen en sluiting van bouwsites hadden een negatief effect op het machinegebruik. Bovendien zorgde de plotselinge sluiting van Europese grenzen ervoor dat onze apparatuur werd verplaatst naar geografische gebieden met een aanhoudende vraag, zoals de Scandinavische landen. De Baltische staten en de oostelijke regio zijn echt een uitdaging. Onze verhuuractiviteit daalde in april van de ene op de andere dag tot het niveau van een zware wintermaand. Aangezien Europese verhuurspelers hun investeringen in nicheapparatuur uitstellen, zullen vertrouwen op hun verhuurpartners.”

Overig nieuws