Kiloutou lanceert online verkoopplatform

Kantoor en schoolKantoor en school

De Franse internationale verhuurgroep Kiloutou heeft een nieuw online verkoopplatform voor gebruikte apparatuur opgericht.

Maandelijks wordt er een verkoop georganiseerd voor ongeveer 400 machines. De verkoop zal worden georganiseerd met specifieke blokken van machinetypes, zoals verreikers, hoogwerkers, vorkheftrucks en generatoren.

Om professionele kopers te ondersteunen bij hun besluitvorming, heeft elk apparaat een uitgebreid informatieblad met daarin het merk, model, algemene staat, locatie, datum van ingebruikname, kilometerstand en motorurenteller en verschillende foto’s.

Het platform staat open voor een beperkt aantal internationale professionele kopers, goedgekeurd door Kiloutou op basis van de registratieformulieren die ze indienen. De eerste verkoop vindt plaats op 18 september, de volgende op 16 oktober en 13 november.

Xavier Panien, verkoopmanager voor tweedehands materieel, zei: “De Kiloutou Second Hand Equipment-service, die meer dan vier jaar geleden in Frankrijk werd opgericht, moest gelijke tred houden met de internationale ontwikkeling van de Kiloutou-groep. In deze context stelt ons digitaliseringsbeleid ons nu in staat om de verkoop van al onze tweedehands apparatuur die we bij onze Europese agentschappen aantreffen, breder open te stellen via een ongekende tool voor privéverkopen die perfect is afgestemd op de verwachtingen van gespecialiseerde makelaars.”

Overig nieuws