Haulotte stelt Five Bo aan als vertegenwoordiger

Logo Haulotte
Kantoor en schoolKantoor en school

Haulotte USA heeft het onafhankelijke vertegenwoordigende bedrijf Five Bo aangesteld om vanuit Edmonton, Alberta verkoopdekking te bieden in het hele westen van Canada.

Five Bo biedt een breed scala aan apparatuur, waaronder Sullair-compressoren, Campo Equipment-generatoren en Lind-verlichtingstorens vanuit zijn magazijn in Edmonton. Five Bo zal zijn inspanningen richten op Haulotte’s op aanhanger gemonteerde en lichtgewicht semi-zelfrijdende hoogwerkers en schaarhoogwerkers.

Five Bo werd in juni 2016 opgericht door Jim Boddez als een ‘oplossingsleverancier’ voor de verhuursector en biedt verhuurspecifiek advies, training, inventaris, gebruikte apparatuur en acquisitiediensten. Daarvoor werkte hij met Skyreach Equipment, Select Equipment Rentals en Fasco Rentals.

Tim Denyer, de onafhankelijke vertegenwoordiger van Haulotte USA, zei: “Five BO is een uitstekende verkooppartner voor ons om mee samen te werken. Deze samenwerking zal onze relatie met klanten en gebruikers versterken en ons helpen nog beter te reageren.”

Overig nieuws