Collé opent nieuwe vestiging Duitsland

Kantoor en schoolKantoor en school

Met de nieuwe vestiging in Leipzig-Gera komt het totaal in Duitsland op 8 vestigingen.

De vestiging ligt in de deelstaat Sachsen-Anhalt in de plaats Kretzschau, gesitueerd tussen Leipzig en Gera. Ook bij de Collé vestiging in Leipzig-Gera kunnen klanten gebruik maken van het complete aanbod aan verhuur, verkoop en service van machines voor de bouw, industrie, grondverzet, intern transport en tuin & park.

Met de nieuwe Collé vestiging in Leipzig-Gera versterkt Collé haar marktpositie in het Oosten van Duitsland. Het verzorgingsgebied betreft de deelstaten Sachsen, Sachen-Anhalt en Thüringen. Voor verdere expansie in Duitsland is Collé op zoek naar panden en/of overnames in de regio’s rondom de steden Frankfurt, Dortmund, Köln, Dresden, München en Stuttgart.

Overig nieuws