Eerste beurs sinds corona opent deuren

Kantoor en schoolKantoor en school

JDL, mogelijk de eerste beurs sinds maart, opende gisteren dapper zijn deuren en werd goed ondersteund.

Er is een breed scala aan interessante apparatuur te zien en is zeker een bezoek waard.

Tijdens de opening zei showmanager Frédérique Taraquois: “We hebben volgehouden! We bleven tot het einde samen om deze 2020-editie van JDL beslist als geen ander op te zetten!”

“Dank aan al onze exposanten om bij ons te blijven, omdat ze vaak tot het laatste moment hebben geworsteld om hun nieuwste innovaties, hun nieuwste modellen, te kunnen presenteren! Bedankt aan al onze bezoekers voor hun aanwezigheid, voor het maken van de reis naar deze unieke ontmoeting binnen het vak! Bedankt aan onze partners voor hun steun tijdens al deze hectische laatste maanden! Dank aan de beroepsfederaties voor het begeleiden van ons zoals gewoonlijk! Dus als dit jaar de glimlach wordt verborgen door de maskers, is de vreugde van ontmoeting daar! Als knuffels en groeten op afstand worden gedaan, zijn een goed humeur en vriendelijkheid belangrijker dan ooit!”

De Franse kraan- en toegangsbeurs gaat vandaag weer open en sluit op vrijdagmiddag.

Overig nieuws