Haulotte Polen bestaat 15 jaar

ComputerComputer

De dochteronderneming van Haulotte in Polen viert zijn 15e verjaardag. Sinds de oprichting in Janki in 2005 is Haulotte Poland continu gegroeid. en het team bestaat nu uit 13 mensen.

Het personeel van de Poolse dochteronderneming van Haulotte blies onlangs 15 kaarsjes uit: “Vijftien jaar zijn verstreken sinds de komst van Haulotte in Polen. De dochteronderneming is sindsdien blijven vasthouden aan de behoeften van klanten.

Dankzij het volledige assortiment heeft Haulotte een belangrijke positie verworven op de Poolse markt voor hoogwerkers, zei Zbigniew Turzynski, algemeen directeur van Haulotte in Polen. “We hebben een geweldig team vol getalenteerde professionals die hard werken om een hoog serviceniveau te bieden. Ons succes is grotendeels te danken aan onze klantgerichte aanpak. We kijken ernaar uit om samen nog veel meer geweldige mijlpalen te bereiken.”

Overig nieuws