Terex RT-dealer voor Portugal

ComputerComputer

Terex Cranes heeft Auto Mecânica Alvorgense (AMA) aangesteld als distributeur van Rough Terrain-kranen voor Portugal, Kaapverdië, São Tomé en Principe.

AMA is opgericht in 1976 en opereert als drie divisies: Industrieel, Landbouw en Onderdelen. Het werkt sinds 2006 samen met de Terex-groep en heeft Terex-reachstackers, Terex-graaflaadmachines en Schaeff-front-end-laders evenals Terex Demag All Terrains. Het werd in 2009 exclusief dealer voor midden Portugal en in 2011 voor het hele land.

Verkoopmanager Carlos Gonçalves zei: “Een van de belangrijkste troeven van AMA´s commerciële strategie is het vervullen van de behoeften en eisen van de klant. De samenwerking met Terex is een toegevoegde waarde en zal de concurrentiepositie van onze portfolio met de Rough Terrain-kranen op de markt brengen. Als aanbieder van veelzijdige en robuuste apparatuur zijn we ervan overtuigd dat dit de activiteiten van onze klanten in Portugal, Kaapverdië en Sao Tomé en Principe zal versterken.”

Overig nieuws