Haulotte opent nieuw hoofdkantoor

ComputerComputer

Haulotte is officieel verhuisd naar zijn nieuwe hoofdkantoor na het houden van een openingsceremonie en het verwelkomen van 350 werknemers in de stad Lorette om het te bekijken.

Na 17 maanden bouwen is het nieuwe complex van drie verdiepingen, ontworpen door architectenbureau Eutopia, op een terrein van 7,5 hectare langs de A47 Autoroute klaar om werknemers een werklocatie te bieden.

Het complex bestaat uit drie gebouwen met de namen ‘Europa-Afrika’, ‘Amerika’ en ‘Azië-Pacific’, die de wereldwijde activiteiten van het bedrijf weerspiegelen. De gebouwen zijn verbonden door een groot glazen dak en loopbruggen en bieden lichte binnenruimtes die zijn ontworpen voor interactie die samenwerking aanmoedigen in het modernste thermische en akoestische comfort. Een zakencentrum is ontworpen om klanten te ontvangen en opleidingen te organiseren als onderdeel van de nieuwe ‘Haulotte Academy ‘.

Chief Executive Alexandre Saubot zei: “Het nieuwe hoofdkantoor is een belangrijke investering die een nieuw tijdperk in de geschiedenis van Haulotte opent. Deze nieuwe stap maakt deel uit van de transformatie van onze groep naar een hoofdkantoor dat zijn waarden en strategie weerspiegelt. ”

Overig nieuws