Nieuwe directeur voor Nationwide

Loxam heeft Paul Rankin aangesteld als managing director van zijn Britse operatie Nationwide Platforms.

Met ingang van oktober vervangt hij Don Kenny, de CEO van de Powered Access Division van Loxam, die de baan op interim-basis bekleedde sinds maart nadat Colin Hotchkiss naar een nieuwe functie bij Loxam was overgestapt.

Rankin is sinds 2014 managing director van Rapid Access – de Loxam Powered Access operatie in het Midden-Oosten – sinds 2014. Hij kwam bij de groep vanuit Johnson Controls, waar hij de afgelopen 10 jaar regionaal uitvoerend directeur was voor de Golfregio.

Kenny zei: “Paul beschikt over een schat aan kennis, ervaring en begrip van de hoogwerkerbranche en heeft bewezen in staat te zijn organisaties te leiden bij het bereiken van hun doelen – vooral belangrijk omdat onze sector wordt geconfronteerd met de voortdurende uitdagingen van Covid-19. Hij laat een winnend team achter bij Rapid Access in het Midden-Oosten en zal zich aansluiten bij een ander winnend team hier bij Nationwide Platforms.”

Rankin voegde eraan toe: “Ik heb het voorrecht deel uit te maken van een geweldig team in het VK. Onze focus zal zeker liggen op het voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, of zelfs overtreffen.”

Overig nieuws