Iberische regiomanager voor TVH

Rafael Duyos
ComputerComputer

De in België gevestigde internationale onderdelendistributeur TVH heeft Rafael Duyos aangesteld als regiomanager Iberia.

Hij komt bij het bedrijf na vier jaar freelancen bij de Canadese WSI Digital Market, IPAF en TVH-dochter Bepco, waar hij verantwoordelijk was voor Spanje en Portugal.

Zijn nieuwe rol is bedoeld om verdere richting te geven op basis van de algemene bedrijfsstrategie voor de Iberische markt en om ervoor te zorgen dat TVH en Bepco op een slimme en coherente manier samenwerken. Hij wordt ondersteund door Javier Gonzalez als algemeen verkoopmanager Iberia en Rafa Poveda algemeen directeur Bepco Iberica, die hun huidige verantwoordelijkheden zullen voortzetten.

Kristof Bolle, senior vice president Europa, Afrika en het Midden-Oosten zei: “Iberia is een markt met een aanzienlijk groeipotentieel voor TVH en Bepco. Daarom willen we onze activiteiten in de regio uitbreiden voor elk van onze vier business lines – material handling, industrieel materieel, landbouwmachines en lichte bouwmachines – en zo verder groeien als een belangrijke speler in het veld. ”

Duyos voegde toe: “Ik ben enthousiast over onze plannen voor Iberia als onafhankelijke regio en winstgevende markt en ben blij dat ik de kans krijg om bij te dragen aan deze uitbreiding. We breiden inderdaad uit en doen nieuwe investeringen, ondanks de vele uitdagingen die Covid-19 met zich meebrengt. Voortbouwend op onze klantgerichte manier van werken, zijn we ervan overtuigd dat we sterker uit de corona-crisis zullen komen.”

Overig nieuws