Jekuntmijhuren.nl kiest voor Sinoboom

ComputerComputer

Aanhangwagen- en hoogwerker specialist Jekuntmijhuren.nl van de familie Cluistra uit Veenendaal heeft geïnvesteerd in Sinoboom schaarhoogwerkers.

De nieuwe schaarhoogwerkers hebben een gevarieerde werkhoogte van 8 tot 12 meter en zijn geleverd door GB Lifts & Parts.

Gert de Boon, algemeen directeur van GB Lifts & Parts zei: “Wij richten ons op betrouwbaarheid, veiligheid & kwaliteit. Door het delen van onze focus & ervaring met Sinoboom komen we steeds meer tot de ultieme hoogwerkers voor de verhuur. De familie Cluistra staat erom bekend dat ze betrouwbaar materieel verhuren en daarom zijn we er trots op dat ze voor Sinoboom schaarhoogwerkers hebben gekozen.”

Volgens Diederik Cluistra zijn het zeker ook de kleine details die een groot verschil maken. Hij zei: “Het is duidelijk dat er bij deze schaarhoogwerkers aandacht is besteed aan de verhuurder en de gebruiker. Ze zijn makkelijk te bedienen, constructief sterk gebouwd en het lakwerk is van uitstekende kwaliteit. Gewoon een goede verhuurmachine met de juiste werkhoogte die tegen een stootje kan.”

Overig nieuws