Nieuwe distributeur CMC in Noorwegen

CMC S19E

De Italiaanse fabrikant van spinhoogwerkers CMC heeft Scanlift Maskin aangesteld als distributeur voor Noorwegen.

De verhuizing volgt op de eerdere benoeming van Scandlift uit Göteborg, dat al enige tijd de Zweedse markt voor CMC bestrijkt.

Scanlift Maskin is gevestigd in Sandnes, net ten zuiden van Stavanger, en opereert vanuit nog eens vijf locaties in Stavanger, Trondheim, Hamar, Haugesund en Oslo en heeft een verhuurbedrijf – Scanlift Rental – naast de verkoop- en serviceactiviteiten. Het bedrijf vertegenwoordigt ook Bobcat-verreikers, GMG-schaarhoogwerkers en Doosan-vorkheftrucks, als zodanig wordt het gebruikt voor de invoer van materieel, de opslag en verzending van reserveonderdelen en voor after-sales service.

De eerste bestelling is inmiddels ook geplaatst en omvatte een 15 meter S15F en 19 meter S19E.

CMC export sales manager Alessandro Mastrogiacomo zei: “Elke keer als we het geluk hebben een nieuwe partner toe te voegen aan ons distributienetwerk, is er tevredenheid en trots. We hebben de afgelopen anderhalf jaar een aantal belangrijke investeringen gedaan, eerst in mensen en daarna in R&D, productie en marketing, die allemaal bijdragen aan het vestigen van ons merk. Mijn team en ik werken er hard aan om ons marktaandeel te vergroten en volgende maand hopen we andere nieuwe dealers aan te kondigen.”

Overig nieuws